Előfizetői tartalom

Van, ahol 300 millió forintból még egy minigarzonra sem futja

Portfolio
Ahogy minden évben, most is elkészült az a lista, ami a világ legdrágább ingatlanpiacait és az egyes városokat a belvárosi luxuslakások, a legfelkapottabb nyaralóövezetek, sípályák, vidéki nyaralók árai alapján veti össze és rangsorolja. A Knight Frank által létrehozott Prime International Residential Index (PIRI 100) értékelése alapján néhány városban még egy kisebb garzonlakás sem jönne ki egymillió dollárból, vagyis mintegy 295 millió forintból.

Elkészült az új lista arról az ingatlanpiacról, ahol kiemelten a luxus kategória a vizsgálat tárgya, a világ összes városát figyelembe véve. A sorrendben nincs nagy változás a korábbi évekhez képest, egy enyhe áremelkedés viszont még a leges legdrágább városokban is érződött, a 100-as listán átlagosan 1,8 százalékkal emelkedtek a luxusingatlanok árai, csak Európát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés