Előfizetői tartalom

Turisztikai fejlesztésekkel bővíti stratégiáját az Appeninn

Portfolio
Folytatja a megkezdett növekedési stratégiájának megvalósítását az Appeninn Nyrt., amely a pénzügyi eredmények dinamikus emelkedése mellett számottevő ingatlanportfólió-bővülést kíván elérni a következő években. A 2018-ban meghatározott stratégiai irányok mellett a továbbiakban nagy hangsúlyt kapnak a turisztikai ingatlanfejlesztések is, valamint a társaság a korábbiaknál hangsúlyosabb módon érvényesíti majd az értékmentés és értékteremtés elvét – áll a tőzsdei vállalat által a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett, frissített stratégiáról szóló befektetői prezentációjában.

Az Appeninn Nyrt. a továbbiakban is folytatni kívánja a 2018 júniusában elfogadott üzleti stratégiájában megcélzott növekedést, amelyet leginkább minőségi irodaépületek megvásárlása révén kíván elérni. Emellett a társaság új területeket, célokat is beemelt korábban közzétett stratégiájába, amelynek értelmében a jövőben a társaság nagy hangsúlyt kíván fektetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés