Előfizetői tartalom

Járványvédelmi lépéseket vezetett be Budapest : felkészültek az intézmények bezárására

Portfolio
A mai napon a főváros vezetése személyesen egyeztetett a fővárosi intézmények vezetőivel a koronavírus miatt kialakult helyzetről. Majd a Budapesti Egészségügyi Fórum (BEF) alakuló ülésére sor került az egészségügyért felelős kerületi vezetők részvételével. Mindkét találkozón a koronavírus miatt kialakult helyzet volt a téma - szerepel a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

A kerületi vezetők is több olyan jogos kérdést, igényt vetettek fel a Budapesti Egészségügyi Fórum (BEF) ülésén, amelyek a kormány kompetenciájába tartoznak. A budapestiek biztonsága és egészsége érdekében ezeket a kérdéseket, igényeket összegyűjtik és továbbítják az operatív törzsnek iránymutatást kérve. Karácsony Gergely az ülésen azt nyilatkozta: Jeleztük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés