Előfizetői tartalom

Így készülnek a koronavírusra a közösségi irodák

Portfolio
Bár a részvénypiacokhoz képest időben lassabban és kevésbé közvetlenül, de az ingatlanpiac számos területére hatással vannak a koronavírussal kapcsolatos fejlemények. Az Airbnb-t érintő hatásokkal már korábbi cikkeinkben mi is foglalkoztunk, ezúttal azonban egy másik területet nézünk meg, a közösségi irodák / co-working piacát. A koronavírus kapcsán ott bevezetett intézkedésekről a Loffice társalapítóját, Klementz Katát kérdeztük.

A közösségi irodában bevezetett intézkedéseket a társalapító az alábbi pontokban foglalta össze: gyakrabb takarítási rendet vezettünk be, különös figyelemmel a közös terek és felületek fertőtlenítésére (pl. kilincsek, asztalok, konyhapult, mosdók stb.) kézfertőtlenítőket és papírzsebkendőt tettünk elérhetővé recepciónkon a tereket naponta több alkalommal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés