Előfizetői tartalom

Ingyenes lakhatást kínál egy Facebook-csoport a kórházi dolgozóknak

Portfolio
A világjárvány miatt kialakult helyzetben a lakáskiadók között is vannak, akik másoknak próbálnak segíteni azzal, hogy felajánlják korábban Airbnb-n hirdetett, most üresen álló lakásaikat. A Budapesti Airbnb közösség az egészségügyi dolgozókért csoport tagjai kórházban dolgozó, közvetlen betegekkel érintkező egészségügyi dolgozók számára ingyen biztosítanának lakást annak érdekében, hogy a következő néhány hétben külön tudjanak költözni szeretteiktől, megvédve őket az esetleges fertőzésektől - hívta fel a figyelmet Schumicky Balázs, a Magyar Apartmankiadók Egyesületének elnöke.

Több száz, eddig Airbnb-n hirdetett lakás áll jelenleg üresen, melyek többségét 2-3 hónapra szóló bérleti szerződéssel kínálnak most kiadásra. A Budapesti Airbnb közösség az egészségügyi dolgozókért csoport tagjai azonban elhatározták, hogy felajánlják üresen álló lakásaikat a kórházban dolgozó, közvetlen betegekkel érintkező egészségügyi dolgozók számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés