Előfizetői tartalom

Sokan kérték az ingyenes parkolást: megszólalt Karácsony Gergely

Portfolio
Az eddigi bejelentéseken túl (csütörtöktől érvénybe lépő nyári közlekedési rendről a BKV járatain, az elsőajtós felszállás megszüntetéséről, a csökkentett díjas Bubi használatáról, a bezárt játszóterekről) Karácsony Gergely a budapesti parkolás kérdéséről is megszólalt, nagyon sok lakossági megkeresés érkezett ugyanis, hogy a jelenlegi helyzetben tegyék azt ingyenessé.

Nagyon sok lakossági megkeresés érkezett, hogy az otthon marad lakosoknak nehézséget okoz a parkolás, és szeretnék, ha ebben a helyzetben a főváros ingyenessé tenné ezt számukra. Karácsony Gergely elmondta, hogy a járvány elleni védekezés szempontjából, rossz döntés lenne, ha ingyenessé tennék a parkolást: Ha ingyenessé tennénk a parkolást, akkor még nagyobb káosz alakulna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés