Előfizetői tartalom

Teljes összeomlás a hazai Airbnb piacán - Megszólaltak az érintettek

Pánikszerűen hirdették meg az elmúlt napokban az eddig Airbnb-n kiadott lakásaikat a tulajdonosok. A főbb albérletkereső oldalakat ellepték az olyan hirdetések, amelyekben a következő 2-3 hónapra keresnek csak bérlőt, vagyis addig, amíg a várakozások szerint biztosan nem térnek vissza a turisták. Van azonban egy olyan csoport is, akik az üresen álló lakásaikat a kórházi dolgozók részére ajánlják fel, hogy a következő hetekben ne kelljen érintkezniük a családjukkal. A koronavírus rövidtávú lakáskiadásra gyakorolt hatásairól a Magyar Apartmanikadók Egyesületének elnökét, Schumicky Balázst és a 35 lakást kezelő BudBed ügyvezetőjét, Varga Tamást kérdeztük.

Teljesen berendezett lakás kiadó, akár rövid távra, 5-10 napra is a belvárosban. Azonnali költözéssel. Kiadó mától 1 vagy 2 hónapra belvárosi luxusgarzon, egyetemistáknak is. Szép, jól felszerelt, bútorozott stúdió lakás kiadó az Erzsébet körúton a Király utcánál 100 ezer forint/hó-ért. Az árban kéthetente takarítás van. Kiadó egy 23 négyzetméteres galériás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái