Előfizetői tartalom

Update: Kétségbeesett üzenetet kaptunk az osztrák úttorlaszba szorult magyarokról

Portfolio
Hajnalban kaptuk az üzenetet egy olvasónktól, miszerint az osztrák-magyar határ osztrák oldalán, miután a kormány tegnap délután bejelentette, majd este tízkor ki is hirdette, hogy mától semmilyen külföldi nem léphet az országba, a Magyarországra bejutni nem tudó, de már hazafelé tartó, többségében vélhetően román állampolgárok, az autóikkal eltorlaszolták az utat. Ez pedig nyilván azt jelentette, hogy a magyarok sem tudtak hazajönni, akiknek pedig lehet.

Update: Úgy fest megszületett a megoldás Kedden éjjel egyszeri átutazást tesznek lehetővé a román és a bolgár állampolgároknak a kijelölt tranzitútvonalon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keddi Facebook-bejegyzésében. Bővebben az alábbi linken. Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 17. Mégis beengedjük a határon rekedt románokat és bolgárokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés