Előfizetői tartalom

Még a héten bezárhat az összes budapesti szálloda

Portfolio
Várhatóan az összes fővárosi szálloda bezár a héten, de vidéken sincs sok értelme már a nyitva tartásnak - írja a Népszava. A kérdés kapcsán megkerestük Flesch Tamást, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökét, aki szerint a mostani kihasználtság mellett már nem éri meg a szállodáknak nyitva lenniük, a munkavállalók védelme pedig minden másnál fontosabb.

A nullára csökkent kihasználtság és a koronavírus miatti intézkedések miatt várhatóan még a héten bezár az összes budapesti szálloda - mondta el a Portfolio megkeresésére Flesh Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke. Flesch TamásContinental Group Kft., Managing Director & OwnerAccomplished and motivated leader with over 30 years of experience in the hospitality...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés