Előfizetői tartalom

A turizmus nem szűnik meg, a mostani helyzet megtanítja az embereket jobban odafigyelni egymásra

A bejelentett gazdaságélénkítő csomag életmentő lehet most a turizmusnak, hogy a kifizetett munkabérek és hitelek következtében ne menjen csődbe az ágazat. A mostani helyzet során a szállodaipar kapta az első nagy pofont, és bár nem látjuk még mikor, de a korábbi válságokhoz hasonlóan vélhetően most is helyreáll majd a piac - mondta el a Portfolio megkeresésére Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. A turizmus mellett azonban most más iparágak is segítségre szorulnak.

Magyarországon nagyjából 7000 szálloda van, melyek közül kivétel nélkül mindet érinti a kialakult helyzet. Bár a hírek az összes szálloda bezárásáról szólnak, minden épület nem fogja lehúzni a rolót. A szállodák egy része ideiglenesen karanténszállodaként működhet, vagy a határhoz közeli komplexumok a határőrök számára szolgálhatnak szállásként, ez azonban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái