Előfizetői tartalom

Eddig hatalmas kiállításoknak adott helyet, most a koronavírusos betegeknek

Portfolio
Újabb felajánlás érkezett a fertőző betegek elhelyezésére, korábban egy magyar szállodáról számoltunk be, illetve Airbnb tulajdonosokról, akik a betegellátásban dolgozóknak ajánlották fel a lakásaikat. A Hungexpo közleményében arról ír, hogy a kiállításoknak is helyet adó egyik csarnokát ajánlják fel egészségügyi ellátóhelynek.

A Hungexpo Zrt. arról tájékoztatta a mai napon az Operatív Törzset, hogy szükség esetén felajánlja a területén lévő 9000 négyzetméteres, legmodernebb kiállítási csarnokát (G pavilon), amely mobil falakkal szekcionálható, és további épített mobil elemekkel felosztható. A terület körülhatárolt, rendelkezik mosdóblokkokkal, parkolóterülettel; a kapcsolódó pavilonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés