Előfizetői tartalom

Szinte már sírnak a bérlők, hogy zárják be a plazákat a koronavírus miatt

Intenzív egyeztetés zajlik több hazai bevásárlóközpont bérlői és üzemeltetői között, hogy miként tudják csökkenteni a kieső forgalmuk okozta veszteségeket. Konkrét álláspontot azonban csak a márciusi adatok ismeretében tudnak kialakítani. A bérlők szinte egyöntetűen sürgetik a plazák bezárását. Közös érdek, hogy a korlátozások végeztével elindulhasson a kereskedelem.

Szinte csak ténfergő látogatókat és nagyon kevés vásárlót találunk ezekben a napokban az összes bevásárló-és üzletközpontban. Mármint a nem az alapellátásba tartozó ruházati és más üzletekben, hiszen az élelmiszerboltok, patikák, dohányboltok és bankok még nyitva vannak (egyesek szerint az állateledelt árusítóknak is így kellene tenni - a szerk.). Minden más bérlő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés