Előfizetői tartalom

Amíg nincs kijárási tilalom, biztos, hogy jár a BKV

Portfolio
A közösségi közlekedés fenntartását kötelezőnek és szükségszerűnek látjuk, amíg nincs kijárási tilalom – mondta el Varga Ivett, a BKK vezérigazgatója a Népszava interjújában. Kitért arra is, hogy mennyi utas használja most a BKK járatait, és hogy milyen ütemben csökkenthető a járatszám, ahogy egyre kevesebb lesz az utasok száma.

Mától tanítási szünetben érvényes menetrend szerint járnak a BKK járművei, a járványhelyzet miatt ugyanis jelentősen csökkent az utasszám. Varga Ivett, a BKK vezérigazgatója a lap utasszám csökkenésére feltett kérdésére elmondta, hogy már a szünidei forgalomhoz képest is nagyon jelentős az elmaradás. Az átlagos forgalom alig tíz százalékára esett vissza az utasszám....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés