Előfizetői tartalom

A kormánynak kellene kifizetnie a megdrágult euró terhét az építőipari importoknál

Portfolio
Az építőipari ágazat megsegítése kapcsán szükséges intézkedésekre tett javaslatot az ÉVOSZ, a szakszövetség szerint elkerülhető lenne a krízis, többek között az építőipari import termékeknél az euró 335 forint feletti árfolyamának a kormányzati kompenzációjával, vagy olyan intézkedésekkel, amelyek a munkaerő megtartására ösztönzik a cégeket, akár a járulékok megfizetése alóli mentesítéssel.

1. A tervező, kivitelező és mérnöki szolgáltató, lebonyolító vállalkozások  az egészségügyi helyzetet szem előtt tartja, a lehető legnagyobb mértékben szeretnék folytatni a munkájukat. Ezért legfontosabb intézkedésnek a munkaerő és a munkahelyek megtartását szolgáló kormányzati intézkedéseket tartjuk. Kérjük, hogy a 47/2020 (III.18.) Kormányrendelet 4&(1)bek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés