Előfizetői tartalom

Hazai siker: újabb 10%-ot szerzett a magyar multimilliárdos a legnagyobb lengyel fejlesztőben

Portfolio
Újabb sikeres részvényvásárlási program során, további 10 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Lisalán keresztül, a többségi tulajdonos Veres Tibor tulajdonában álló WING, az ECHO Investment-ben, Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalatában. Így a Lisala a korábbi 56-ról közel 66 százalékra növelte részesedését a cégben.

A tavaly december óta WING tulajdonban álló Lisala további 10,04 százaléknyi részvényt vásárolt a lengyel Echo Investment cégcsoportban, amelynek köszönhetően a tulajdonrésze a társaságban 66 százalékra nőtt. A tulajdonosi részarány 66 százalékra történő emelkedése, a Varsói Tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvános tőzsdei ajánlattétel révén valósult meg. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés