Előfizetői tartalom

Koronavírus: Floridában is bezuhanóban van a lakáspiac

Portfolio
Egy hét alatt csaknem 40 százalékkal esett a lakások iránt érdeklődők száma Florida déli részén. Sok eladó leveszi a piacról az ingatlanát, jobb időkre számítva. Közben erős csökkenésbe kezdett a lakóingatlanok fedezeti értéke. A hét végétől pedig Miami Beachen elkezdték bezárni a hoteleket és életbe lépett a kijárási tilalom. Országosan a február még jó számokat hozott az értékesítésben, de március biztos bezuhanást hoz.

Floridában még a hónap elején is viszonylag élénk ingatlanpiacról lehetett beszélni, ám március 9-hez képest 16-17-én már 37 százalékkal alacsonyabb volt az érdeklődők száma. A koronavírus által érintett körzetekben 41 százalék volt ez a mutató. A piacról kivont ingatlanok aránya 3 százalékról 16 százalékra ugrott, a járványos környékeknél 23 százalékra.  –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés