Előfizetői tartalom

Koronavírus: mekkora zuhanásra kell számítani a hazai lakáspiacon?

Portfolio
Folytatva a járvány lakáspiacra gyakorolat hatásairól szóló cikksorozatunkat, a harmadik részben Incze Zsombort, a Takarék Index projektvezetőjét és Nagygyörgy Tibort, a Biggeorge Property tulajdonosát és vezérigazgatóját kérdeztük arról, mit okozhat a koronavírus a lakásárak, a lakásfejlesztések és az országok gazdasági kilátásai terén. Az elemzői oldallal készített cikkünk ide kattintva, más lakásfejlesztők véleménye pedig ide kattintva olvasható.

A koronavírus kapcsán a helyzet napról napra változik. Ugyanakkor az emberek lakásigénye a vírustól függetlenül létezik, bár a mostani helyzetben a lakásvásárlás nem annyira akut probléma, mint egy nagybevásárlás, vagy idősebb hozzátartozók segítése - mondta el a Portfolio megkeresésére Incze Zsombor, a Takarék Index projektvezetője. Incze ZsomborTakarék Bank, Takarék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés