Előfizetői tartalom

A vírushelyzet semmit sem változtatott! - Irodák százai várják a dolgozókat

Portfolio
Átfogó körképet készítettünk a legnagyobb és a piacra legjobban rálátó hazai ingatlanpiaci szereplőkkel, hogy mit tapasztalnak az irodaházaikban, ingatlanaikban a koronavírus-járvány hatásaként? Tényleg teljesen kiürültek az irodák és szellemházakká váltak az épületek? Sok cég került már bajba, akik segítséget is kértek? Vannak már megoldások arra, hogy a legkevesebb sérüléssel vészeljék át ezt az időszakot bérlők és tulajdonosok?

Az ELSŐ RÉSZBEN azt járjuk körbe, hogy mennyire ürültek ki a (jellemzően) budapesti kereskedelmi ingatlanok, és hogyan változott ezzel párhuzamosan az üzemeltetési költségük (ha változott egyáltalán). A második részben kitérünk arra, hogy elindultak-e esetleg a tömeges bedőlések, esetleges felmondások, illetve érkezett-e már jelzés bérletidíj-fizetés könnyítésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés