Előfizetői tartalom

Ők lehetnek a járvány legnagyobb nyertesei és vesztesei az ingatlanpiacon

Portfolio
Lezajlott a Property Forum első online konferenciája, amiben a koronavírus ingatlanpiaci hatásait vitatták meg a szakértők. Az online panelbeszélgetés során a szakemberek elmondták, hogy kik lehetnek a mostani helyzet legnagyobb vesztesei és nyertesei, mire számíthatunk a logisztikai és a retail piacon, miyen hatása lesz a mostani home office-nak az irodapiacra nézve, vagy hogy miként változhat meg a coworking és a protech szerepe. Az eseményt több mint 600-an követték élőben, a többiek számára pedig itt foglaljuk össze az elhangzottakat.

A konferencián többek között az alábbi témák és kérdések merültek fel: Melyik eszközosztályokat érintette leginkább a járvány? Kik a legnagyobb vesztesek és kik lehetnek a legnagyobb nyertesek? Mire számíthatunk a logisztikai és mire a retail piacon?  A bérleti szerződéseket hogyan befolyásolja a jelenlegi helyzet? Milyen hatása lesz a vírusnak a befektetésekre,...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái