Előfizetői tartalom

Fontos változások a Millenáris körül

Portfolio
A Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. veszi át a Millenáris területén lévő és a jövőben ott megvalósuló épületek üzemeltetését azáltal, hogy a Millenáris Széllkapu Beruházó, Fejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft, az egykori Gazdasági Minisztérium épületének helyén végzett munkálatokat követően beolvad a cégbe - olvasható a Magyar Közlönyben.

A kormány egyetért azzal, hogy a Budapest II. kerület, Lövőház utca – Fény utca – Kis Rókus utca – Marczibányi tér és Margit körút, valamint az ingatlan-nyilvántartás szerinti Budapest II. kerület, belterület 13200/1 helyrajzi szám alatti ingatlan által határolt ingatlanok területén meglévő, valamint megvalósuló építmények hosszú távú üzemeltetetéséről a Millenáris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés