Előfizetői tartalom

Tisztázzuk! - Mi lesz, ha eltörlik a Városliget változtatási tilalmát?

Portfolio
Az éjjel benyújtott kormányzati tervezet többek között a Városligeti fejlesztéseket is érintené, pontosabban a februárban hozott fővárosi változtatási tilalmat lehetetlenítené el, amely eddig a még építési engedéllyel nem rendelkező építéseket korlátozta a Liget területén. Lássuk, milyen fejlesztéseket érintene és nem érintene, ha elfogadnák a javaslatot!

Az éjjel benyújtott kormányzati tervezet alapján, számos jogszabály módosítását tervezi a kormány a jelenlegi veszélyhelyzetben. Ebben többek között szerepel a Városliget megújításáról és fejlesztéséről szóló törvény módosítása is. A fővárosi önkormányzat idén februárban hozott arról döntést, hogy változtatási tilalmat rendel el a Városliget területére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés