FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

El kell kerülni a zuhanásszerű csökkenést az építőiparban - Kellenek a kormányzati megrendelések

Portfolio
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szoros együttműködésben az ITM és a PM válság kezelőivel, folyamatosan értékeli a koronavírus járvány építőiparra gyakorolt hatását. Aktuális heti értékelésében kerültek összefoglalásra, megerősítésre azok a javaslatok, melyeket az ÉVOSZ  a Kormány újabb gazdaságvédelmi programjának kiegészítéséhez, részletes kidolgozásához és bevezetéséhez indítványoz.

A koronavírus építőiparra gyakorolt hatásának heti össszefoglalója:  Az egészségügyi kockázatok csökkentése érdekében szükséges intézkedéseket az építőipari vállalkozások megtették, a foglalkoztatottak kis csoportokban dolgoznak, legtöbb helyen védőfelszerelésekben. A munkavállalók utaztatása is kisebb csoportokban és nagyobb részt saját személygépkocsik igénybevételével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés