Előfizetői tartalom

Magyarország nem a leggyorsabb visszapattanók közé fog tartozni - Az ingatlanpiacért kevésbé aggódnak a guruk

Portfolio
Második online konferenciáját tartotta meg a Property Forum, a téma ismét a járványhelyzet ingatlanpiacra gyakorolt hatása volt, különös fókusszal a fejlesztések és tranzakciók finanszírozására, valamint arra, hogy az egyes országok mikorra lábalhatnak ki a koronavírus okozta válságból. A szakértők szerint Magyarországon és Lengyelországban várhatóan elhúzódik a helyreállás, míg Csehországban és Szlovákiában hamarabb jöhet a visszapattanás.

A régiós kilátásokról Tatha Ghose, Senior EM Strategist, Commerzbank AG, tartott előadást az online konferencián. A legfontosabb régiós tapasztalatok és várakozások: A koronavírusnak Magyarországon nagyon jelentős gazdasági hatásai lesznek, főként a gócpontoknak számító Olaszország és Spanyolország, de Kelet-Közép-Európa országai is nagy recesszió elé néznek. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés