Előfizetői tartalom

Hogyan fogja átalakítani a lakásértékesítéseket a járvány? - Megszólaltak a közvetítők

Portfolio
Bár az elmúlt hetek tapasztalatai alapján jelentősen visszaesett az adásvételek száma a hazai ingatlanpiacon, és az előttünk álló pár hónapban sem várható növekedés, a piac mégsem állt le teljesen. Kisebb számban ugyan, de vannak érdeklődők és vásárlók, az adásvételek lebonyolítása azonban a járvány hatására sok tekintetben megváltozott. Hogy pontosan mik ezek a változások, arról a legnagyobb hazai ingatlanhálózatokat kérdeztük.

OTP Ingatlanpont A jelenlegi helyzetben kivárás jellemző az ingatlanpiacon, a legtöbben, ha tehetik, elhalasztják az adásvételt, így igénynövekedés az utóbbi hetekben nem jelentkezett. Korai lenne még levonni következtetéseket arra vonatkozóan, hogy mennyire változik meg az ingatlanpiacon az online értékesítési eszközök, például videós ingatlanbemutatás iránti igény, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés