Előfizetői tartalom

Eltűnhetnek a befektetők a hazai lakáspiacról? - Mit változtat meg a járvány?

A koronavírus nemcsak a lakásárakra van hatással, hanem a befektetési célú vásárlásoktól kezdve a lakáshitelfelvételi hajlandóságon át a külföldi vásárlók számáig a lakáspiac számos területére kihat. A budapesti és a vidéki lakásárak után éppen ezért a cikksorozatunk harmadik, záró részében ezt a három területet vizsgáltuk meg részletesebben.

Az elemzőktől a lakásárak várható alakulása mellett megkérdeztük, hogy mire számítanak a befektetési célú vásárlások, a hitelfelvételi hajlandóság vagy a külföldi vásárlók aránya tekintetében az előttünk álló évben. Kapcsolódó cikkünk 2020. 04. 02. Ennyivel eshetnek vissza a budapesti lakásárak a járvány miatt - Konkrét számokról beszéltek a szakértők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés