Előfizetői tartalom

Tízezer olvasónk szavazott a lakásárak várható alakulásáról - Íme az eredmény

Portfolio
Az elmúlt hetekben többször is foglalkoztunk azzal a kérdéssel, hogy milyen hatással lesz a járvány a hazai lakásárakra. A megkérdezett szakértők az előttünk álló negyedévekre szinte egybehangzóan az árak csökkenésére számítanak, amivel az olvasóink közül is sokan egyetértettek. A csökkenés mértékéről azonban megoszlanak a vélemények, éppen ezért egy szavazás keretében az olvasóink véleményére is kíváncsiak voltunk, hogy ők mekkora visszaesésre számítanak a hazai lakáspiacon.

Március végén a 10 ingatlanpiaci elemző és 40 értékesítő által kitöltött kérdőív alapján azt az eredményt kaptuk, hogy átlagosan 5-8 százalékos árcsökkenés jöhet az előttünk álló két-három negyedévben a budapesti és a vidéki lakásárakban. Olvasóink azonban sok esetben kevesellték ezt, éppen ezért készítettünk egy újabb kérdőívet, amelyben a Portfolio Ingatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés