Előfizetői tartalom

Nehéz helyzetben vannak a bedőlt hitelesek - Nagyot bukhat a lakáson, aki nem lépett időben

Portfolio
Bár a kereslet csökken, és az árak is egyre lejjebb kúsznak, rengetegen döntenek úgy, hogy megpróbálják eladni ingatlanjaikat. Az okok elég különfélék, vannak olyanok, akik meg akarnak szabadulni a hiteltől, mások pedig már lefoglalózták új otthonukat. A Pénzcentrum utánajárt, mi várható a járvány lecsengése után.

"Az ingatlan mint élettér helyzete valóban felerősödik ebben a kialakult helyzetben, aminek következményeként a későbbiekben ezek a kényelmi szempontok erősödhetnek egy-egy leendő adás-vételnél. Természetesen lehet találkozni már most az ingatlanpiacon olyan vevővel aki akár kertes házat, akár nyaralót szeretne venni, de azért ezek száma jelentősen nem befolyásolja a piacot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés