Előfizetői tartalom

Megterhelő az önkéntes karantén - Messze nem Magyarországon a legrosszabb a helyzet

Portfolio
Az Európai Unió országainak lakosságának 17,1 százaléka olyan háztartásban él, amely túlzsúfoltnak számít: az egy főre jutó négyzetméterek száma túl alacsony. A jelenlegi helyzetben a rendelkezésre álló tér még inkább szűkösnek hathat, ha a gyerekek abban a szobában játszanak, ahol a szülők dolgoznának. A home office nem csak azzal jár együtt, hogy távmunkában kell ellátni a szokásos feladatokat, sok helyen kialakított munkaállomást nélkülözve, hanem azzal is, hogy szűkössé válik az otthoni tér.

Sokan csak most fogják megtapasztalni, milyen sokan élnek kevés négyzetméteren: eddig amíg dolgozni voltak, iskolába jártak, tehát napjuk egy részét jellemzően házon kívül töltötték, talán nem volt olyan feltűnő a helyhiány. Most viszont, hogy fiatalok és felnőttek egyaránt a négy fal közé kényszerültek, és non stop otthon vannak, sokkal többen fogják tapasztalni azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés