Előfizetői tartalom

Nézd végig, milyen ingatlanjai vannak világszerte az egyik legsikeresebb magyar ingatlanfejlesztőnek

Portfolio
Összesen mintegy 2 millió négyzetméter, és több mint 3 milliárd euró összértékű ingatlanfejlesztéssel rendelkezik a Futureal-csoport, ez a cég weboldala alapján összesen több mint 120 projektet jelent, ennek közel a fele már meglévő és sok esetben már értékesített fejlesztés, a fennmaradó részt a tervezett, vagy már folyamatban lévő projektek, illetve más befektetések teszik ki. Közülük már jó néhány lakóingatlan, városrehabilitációs projekt, kiskereskedelmi és irodai beruházás ismerős lehet Magyarországról, most képeken azokat az ingatlanokat (családi házakat, lakóparkokat, plázát és irodaépületet) mutatjuk, amelyek az Egyesült Államokban, Németországban, vagy Romániában találhatóak.

Összesen már 50-nél is több megvalósított projekt kötődik a Futureal-csoport nevéhez Európában és az Egyesült Államokban. A magyar fejlesztések közül a kelenföldi nemrég átadott Budapest ONE irodapark, vagy a Corvin-negyed rehabilitációja, a Corvin Sétány és az ott épült lakó- és irodapark sokaknak ismerősek lehetnek, csak úgy mint a Marina parton épült egyes társasházak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés