FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Itt vannak az ország legnagyobb raktárai - Látványos ábrákon a hazai piac fejlődése

Portfolio
Az ipari ingatlanok piacával általában a BRF negyedéves beszámolói, valamint a nagyobb logisztikai csarnokok építése kapcsán foglalkozunk. Ezúttal azonban a Colliers egy olyan kutatást készített, amely térképek segítségével segít átlátni a hazai ipari / logisztikai ingatlanok piacát, ráadásul a Budapest környéki helyszínek mellett a vidéki központokkal is átfogóan foglalkozik.

Az ipari ingatlanok piacát a tavalyi év egészében jellemzői legfontosabb folyamatok: A budapesti raktárbérleti piacon tovább csökkentek a bérelhető területek. 2019 év végén mindössze 4 ingatlanban volt 2000 négyzetméternél nagyobb szabad raktárterület, ugyanakkor a legnagyobb terület sem érte el a 3500 négyzetmétert. A 2018-as rekord alacsony üresedési ráta 2019 végére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés