Előfizetői tartalom

Még mindig a V-alakú visszatérésben reménykedünk? - Kiderült, mi vár a régió ingatlanpiacára

Portfolio
Még mindig van remény a V-alakú visszapattanásra? Melyik lesz a legrugalmasabb eszközosztály? Hogyan lehet egy folyamatban lévő üzletet utazás nélkül lezárni? Hogyan befolyásolja a COVID-19 az ingatlanfinanszírozást? Ilyen és ehhez hasonló kérésekre keresték a választ a Property Forum legújabb online konferenciájának szakértői, akik arról is beszéltek, hogy miként alakul át a régió kockázati térképe, mit jelentenek a leértékelődő régiós valuták és milyen intézkedéseket lenne célszerű tenni a bérbeadók és a bérlők viszonyának rendezésére.

Bízhatunk a V-alakú visszatérésben? Kétségtelen, hogy a mostani járvány felkészületlenül érte az országokat, ráadásul a 2003-as SARS járványhoz képest teljesen más, sokkal globalizáltabb a világgazdasági környezet. A járványgörbét tekintve az egyes országok különböző szinteken állnak, de két ország, Dél-Korea és Tajvan egyelőre jó példának tűnik. Érdemes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés