FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Mennyire működik a home office a gyakorlatban? - Elmondták tapasztalataikat a cégvezetők

Portfolio
Nemrég egy átfogó felmérés keretében a Property Forum és az RICS mintegy 100 cégvezetőt kérdezett meg a koronavírus-járvány kapcsán az ingatlanpiaci várakozásaikról. A szakértőktől mellékesen azt is megkérdezték, hogy milyen tapasztalataik vannak eddig a cégüknél alkalmazott home office gyakorlatáról, és vajon a járvány után, hosszabb távon is el tudják-e képzelni ezt a munkamódszert.

Az elmúlt hónapban a járvány hatására százezrek kezdtek el részben vagy teljes munkaidőben otthonról dolgozni. Erre korábban soha nem volt példa, viszont úgy tűnik, a legtöbb helyen viszonylag jól működik a gyakorlat. Az eddigi hatékonyságot viszont a cégvezetők látják legjobban, éppen ezért a Property Forum és az RICS közös felmérésében magyar és a környező országok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés