Előfizetői tartalom

Nemzetgazdaságilag kiemelt ügy lett egy budai lakásprojekt

Portfolio
Nemzetgazdasági szempontból kiemelt üggyé nyilvánítottak egy XI. kerületi lakásprojektet, amin a helyrajzi szám alapján feltehetően a Bikás Park mellett épülő Vaba lakópark valósul majd meg - írja a Magyar Közlöny alapján az Index. A fejlesztés Balázs Attila cégéhez köthető, akivel korábban a Portfolio is készített interjút.

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt üggyé nyilvánítottak egy XI. kerületi lakásprojektet, ahol az Index információi szerint a Bayer Construct tulajdonosának, Balázs Attilának a cégei dolgoznak. Ezzel egybevág a múlt héten megjelent közleményünk arról, hogy új tagvállalatot alapított a Bayer Construct, Bayer Property néven, mely dedikáltan ingatlanfejlesztési projektek teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés