Előfizetői tartalom

Előnyösen jöhet ki a járvány miatti változásokból az európai ingatlanpiac

Portfolio
A koronavírus járvány rávilágított, hogy bár az ellátási láncok magas minőségű és hatékonyságú szintet értek el, nem beszélve a kapacitásokról és a költségekről, azonban a rendszerben kevés tolerancia van beépítve az esetleges hibákra és nehézségekre. Sok gyártócég bezárta kapuit a vírus terjedésének megállítása érdekében, de más cégek is leálltak, hiszen az alapanyagok, fontos alkatrészek és termékek ellátása sem volt biztosított az ellátási láncban történt fennakadásoknak köszönhetően. A Colliers International felméréséből kiderül, hogy mindez hogyan válhat az európai ingatlanpiac előnyére.

“Az áruk mozgatása szerte Európában komoly kihívásokba ütközik az országhatárokon történő fennakadások miatt– amely Amerikát vagy Kínát nem érinti - a korai pozitív előjelek ellenére ezek a nehézségek továbbra is fennállnak. Ebből kifolyólag, akik pontos (just it time) időben történő áruszállításra számítanak, azoknak át kell ütemezniük az időzítéseiket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés