Előfizetői tartalom

Új vezetőket neveztek ki a BudaPart beruházás fejlesztőjének és vagyonkezelőjének élére

Portfolio
2020. május 1-től Dr. Schrancz Mihályt, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. korábbi fejlesztési igazgatóját nevezték ki a társaság ügyvezető igazgatójává. A társaság finanszírozási és befektetési igazgatója, Dr. Nádasdy Bence szintén 2020.május 1-től a cégcsoport vagyonkezelő cégének, a Kopaszi Gát Kft.-nek az ügyvezetői igazgatói posztját tölti be - közölte a cég.

A korábbi vezető, Árendás Gergely a 2015-ös alapítása óta vezette a Property Market Kft.-t és a Kopaszi Gát Kft.-t. A Market csoporttal ingatlanos kérdésekben továbbra is együtt fog működni. Ingatlanpiac: Összeroppan az építőipar és befagynak a fejlesztések? Van-e gond, és ha igen mekkora a folyamatban lévő és a tervezett ingatlanfejlesztéseknél? ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés