FONTOS Izrael meglépte azt, amitől mindenki rettegett – Most jöhet a háború legvéresebb csatája
 
Előfizetői tartalom

Tiszta lapot, vagy egy viharos kisöprést ad a válság a fejlesztéseknek és az építőiparnak?

Portfolio
Sok szempontból egészen más természete van a jelenlegi válságnak, mint a 2008-as visszaesésnek volt, a legtöbb ágazatban, köztük az ingatlanpiacon és a vele szoros összeköttetésben álló építőiparban mégis ugyanazok a negatív folyamatok indultak el most is. A nagy kérdés ezek mértéke. Vajon a mostani visszaesés is elsöpri a legnagyobb fejlesztéseket, vagy csak kitisztítja a piacot más útra terelve ezzel azokat, akik nem elég hatékonyak? Vajon összeroppantja az építőipart, vagy csak a több éves kapacitáshiány után segíti lélegzethez jutni? Ezekre a kérdésekre keressük szakértőinkkel együtt a választ a holnapi online ingatlanpiaci konferencián: Ingatlanpiac - Összeroppan az építőipar és befagynak a fejlesztések? Felvezetésként pedig lássuk, hogy mi történt 12 évvel ezelőtt a legnagyobbra tervezett fejlesztésekkel és a dübörgő építőiparral!

Kétségkívül az ingatlanpiac egyik leglátványosabb momentuma az, amikor egy projektet befejeznek, amikor több éves építkezés után átalakul egy városrész, felépül egy irodaház, vagy elkészül egy társasház, a hidakról, utakról, parkokról nem is beszélve. Már ha elkészül. Egy mély válság ugyanis rendesen be tudja fagyasztani akár a már folyamatban lévő építkezéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés