Előfizetői tartalom

Kiderült, ki vette meg a BDPST Appeninn részvénycsomagját

Portfolio
Bevásárolta magát az Indotek Group a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Appeninn Nyrt.-be. Az ingatlanfejlesztéssel és szállodaüzemeltetéssel foglalkozó BDPST Zrt. részesedése így 5 százalék alá csökkent a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Appeninn Nyrt.-ben, miután az Indotek Csoport és az OTP Csoport által kezelt két befektetési alap megvásárolta részvénycsomagjának jelentős részét. A tőzsdén kívüli ügylet során az Indotek Group 24 százalékos részvénycsomagot szerzett a BDPST Zrt. ingatlanfejlesztő és –forgalmazó társaságtól.

A BDPST Zrt. április 22-én jelentette be, hogy megválna az Appeninn Nyrt. ingatlanbefektető, -üzemeltető és -fejlesztő társaságban meglévő, 29,3 százalékos tulajdoni hányadot megtestesítő részvénycsomagjától. Amint azt a tőzsdei cég május 15-én a BÉT honlapján is közzétette, az Indotek Csoport a szóban forgó csomag meghatározó részét megvásárolta a BDPST Zrt.-től...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés