Előfizetői tartalom

Szombattól kinyitnak a játszóterek: a látogatásnak egy feltétele van

Portfolio
Budapesten is elkezdődik a szabályok enyhítése, május 16-tól, szombattól kinyitnak egyes budapesti játszóterek, amiket a gyerekek újra látogathatnak, de ennek feltétele van. A 18 év feletti kísérőik csak kendővel, maszkkal vagy sállal eltakart orral és szájjal tartózkodhatnak a budapesti játszótereken, a Karácsony Gergely főpolgármester által aláírt rendeletmódosítás szerint - szerepel a Főpolgármesteri Hivatal közleményében. 

Kötelező továbbra is az arc eltakarása a fővárosi közösségi közlekedés járatain, a budapesti üzletekben, piacokon, bevásárlóközpontokban, valamint a taxikban. Az eltakarásra minden olyan eszközzel sor kerülhet, amely a kilégzéssel távozó cseppek felfogására alkalmas. Célszerű ugyanakkor a házilag is fertőtleníthető, tartósan használható textilmaszk alkalmazása, mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés