FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Müller Cecília: életbevágó tanácsok az irodába visszatérőknek, hogy elkerüljük a bajt

Portfolio
Budapest újranyitásával egyre többen térnek vissza az irodába dolgozni, ez azonban a koronavírus terjedésének a veszélyeit is magával hordozza. Éppen ezért, fokozott odafigyelés szükséges a munkavállalók részéről is. Az Operatív Törzs keddi tájékoztatójában Müller Cecília, megbízott országos tisztifőorvos, az irodahasználat során követendő óvintézkedésekről is beszámolt.

Müller Cecília megfogalmazta a legfontosabb tanácsokat azoknak, akik visszatérnek az irodába dolgozni:  A személyi higiénia a fokozott betartására kell ügyelni, ami kiterjed a vírusölő hatású szerrel való kézfertőtlenítésre, gyakori kézmosásra, illetve az eszközök, felületek szintén vírusölő szerrel való gyakori fertőtlenítésére. Főleg a szociális helyiségekben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés