Előfizetői tartalom

Exkluzív interjú az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztőtől!

Portfolio
Vonzó kihívás az óriási lépték és az egyedi adottságok, mondja Schrancz Mihály, a Property Marketnél a fejlesztési igazgatói posztról frissen ügyvezető igazgatónak kinevezett új első ember. A BudaPart projekt keretében mintegy 3000 lakást és 13 irodaházat fejlesztő cég vezetőjét a jelenlegi piaci helyzetről, a kihívásokról és természetesen a cég terveiről is kérdeztük exkluzív interjúnkban, melyből kiderül, hogy a Property Market kilép a Kopaszi-gátról és elindul az egész városban fejleszteni.

Mi változott számodra attól, hogy fejlesztési igazgatóból ügyvezető lettél? Ami változott, hogy még világosabban kimondott cél, hogy egyre nagyobb erővel koncentráljunk a BudaParton kívüli projektek fejlesztéseire is. Az alapítás előtt azért kapcsolódtam be a formálódó Property Market munkájába, mert ismertem a tulajdonosi víziót, azt, hogy kifejezetten a különleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés