Előfizetői tartalom

Irodát vagy üzletet bérelsz? - Mindegy, mert ezekről jobb, ha tudsz!

Portfolio
Nagy változásokat hozott a koronavírus az elmúlt két hónapban a bérlők és a bérbeadók viszonyában. Gyakran egymásnak ellentétes érdekek feszültek egymásnak, miközben sokan próbáltak egy egészséges kompromisszumot kialakítani az iroda és a kiskereskedelmi piacon egyaránt. A helyzet azonban még nem oldódott meg: hogyan fogunk visszatérni az irodába? hogyan nyitnak újra az üzletek? milyen jogi problémák merülhetnek fel? Milyen változások maradhatnak velünk és melyek tűnhetnek el? Az alábbiakban ezeket jártuk körül.

Látványos átalakulások mentek végbe az elmúlt hetekben mind az iroda, mind a kiskereskedelmi ingatlanok piacán, de az épületek üzemeltetőinek is új megoldásokkal kell készülniük. A járvány hatására az irodák kiürültek és a kiskereskedelemben is sokan, ha ideiglenesen is, de lehúzták a rolót. A helyzet eltérő mértékben az ingatlanpiac minden területén éreztette hatását...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái