FONTOS Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?
 
Előfizetői tartalom

Irodát vagy üzletet bérelsz? - Mindegy, mert ezekről jobb, ha tudsz!

Portfolio
Nagy változásokat hozott a koronavírus az elmúlt két hónapban a bérlők és a bérbeadók viszonyában. Gyakran egymásnak ellentétes érdekek feszültek egymásnak, miközben sokan próbáltak egy egészséges kompromisszumot kialakítani az iroda és a kiskereskedelmi piacon egyaránt. A helyzet azonban még nem oldódott meg: hogyan fogunk visszatérni az irodába? hogyan nyitnak újra az üzletek? milyen jogi problémák merülhetnek fel? Milyen változások maradhatnak velünk és melyek tűnhetnek el? Az alábbiakban ezeket jártuk körül.

Látványos átalakulások mentek végbe az elmúlt hetekben mind az iroda, mind a kiskereskedelmi ingatlanok piacán, de az épületek üzemeltetőinek is új megoldásokkal kell készülniük. A járvány hatására az irodák kiürültek és a kiskereskedelemben is sokan, ha ideiglenesen is, de lehúzták a rolót. A helyzet eltérő mértékben az ingatlanpiac minden területén éreztette hatását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés