Előfizetői tartalom

Milyen lesz egy hotelben megszállni a közeli jövőben?

Portfolio
Nem lenne meglepő, ha egy darabig a svédasztalos vacsora helyett megnőne a szobaszervíz iránti igény azokban a hotelekben, ahol van erre lehetőség. Nemcsak a hihiéniai okokból, de pszichológiailag is jobb érzést kelthet az emberekben, ha nem kell több száz idegegnnel együtt vacsoráznia. De ez még csak egy a tipikus szállodai szolgáltatások közül, ami a következő hónapokban lehet, hogy el fog tűnni, helyette pedig olyan újdonságokat vezethetek be a nagyobb szállodaláncok, mint a kulcsnélküli szobahasználat, az UV-fényes fertőtlenítés, vagy a testhőmérséklet mérés.
Az országok újranyitásával a szállodák világszerte igyekeznek úgy megszervezni a vendéglátást, hogy maximális tisztaságban és védelemben érezzék magukat a vendégek. Bár ezek mértéke és a pontos intézkedések eltérnek, mégis ez most a legfontosabb szempont főleg a magasabb színvonalú szállodákban, szállodaláncoknál, ahol a személyre szabott szolgáltatások eddig is...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái