Előfizetői tartalom

Nincs megállás a balatoni szállodaépítésekben - Több száz hotelszobát ad a piacnak az Appeninn

Portfolio
A korábbi tervekkel összhangban az Appeninn Nyrt. a Club Aliga, valamint a vállalat érdekeltségébe tartozó balatonfüredi kikötő területén is szállodaépítésébe kezdett. A hosszú távú ingatlanfejlesztési projektek eredményeképp összesen több mint 250 szállodai szoba és várhatóan 100-nál is több új munkahely jöhet létre a térségben - szerepel a cég közleményében.

Az Appeninn Nyrt. a korábban bejelentettek szerint szálláshely-fejlesztésekbe kezdett a Club Aliga üdülőközpont, valamint a balatonfüredi kikötő területén. Ezekhez leányvállalatai pályázatokat nyújtottak be a Kisfaludy Fejlesztési Program által meghirdetett Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció - nagy kapacitású meglévő szállodák fejlesztése és új szállodák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés