Előfizetői tartalom

Itt az állam hatalmas lakáscsomagja – Élőben, első kézből tudhatod meg a részleteket

Portfolio
Egy ingyenes online Lakás Klubot szervezünk ma, azaz május 28-án délután 14 órakor, a beszélgetés témája nem is lehet más, mint a mai nap egyik legnagyobb bejelentése Fürjes Balázs részéről: megfizethető lakhatás érdekében elfogadták a rozsdaövezeti területeken az új lakások építését ösztönző városi otthonteremtési programot. Vagyis 5 százalékos áfa mellett épülhetnek a barnamezős területeken az új lakások. Aki elsőként szeretne értesülni a részletekről, a legfontosabb tudnivalókról most regisztrálhat a limitált férőhelyes online bejelentkezésünkre, ahol Fürjes Balázstól, Banai Ádámtól, Soóki-Tóth Gábortól és Kiss Gábortól tudhatják meg a legfontosabb, exkluzív részleteket. Regisztráció itt!

A járványhelyzet előtti hónapokban a hazai lakáspolitika kérdése egyre gyakrabban került napirendre, és bár az utóbbi időszakban átmenetileg kevesebb szó esett róla, most ismét felgyorsultak az események. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés