Előfizetői tartalom

Több tucat grandiózus ingatlanprojekt jön a Balaton körül

Portfolio
A járványhelyzet most a belföldi turizmus malmára hajtja a vizet, sokan dönhetnek úgy a következő időszakban, hogy inkább a Balaton mellett töltik a szabadnapjaikat. A Válasz online készített egy átfogó körképet arról, hogy milyen konkrét, valamilyen módon ingatlanfejlesztést vagy befektetést jelentő beruházások és projektek zajlanak a "magyar tenger" partján. A speciális tulajdonosi kör szerint kiválogatott projektek között szerepel szálloda-felújítás, új szálloda építés, kempingfejlesztés, kikötő építés, borház és még élményközpont megvalósítása is.

A koronavírus okozta, a világon rendkívüli módon megváltozott turisztikai lehetőségek és szokások miatt, várhatóan minden országban megerősödik a belföldi kereslet. Sokan, párok, családok, barátok, akik eddig szívesen utaztak repülővel, kocsival távolabbi tengerpartokhoz, most könnyen lehet, hogy inkább az itthoni lehetőségekből, így első sorban a Balaton nyújtotta infrastruktúrából...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái