Előfizetői tartalom

"Valaki nem is szólt, hogy bajban van, egyszerűen csak nem fizetett"

Portfolio
Sok kiskereskedelmi üzlet bezárt, sok cég működése átmenetileg leállt, így bevétel nélkül kellett átvészelniük az elmúlt hónapokat, fizetni az alkalmazottakat, és más fix költségeket, úgymint az üzletek és irodák bérleti díját. A hosszú távú üzleti kapcsolat megtartása érdekében több kereskedelmi ingatlantulajdonos és bérbeadó is igyekezett segíteni a bérlőknek, mint ahogy azt a lakáspiacon is láthattuk a havi lakbér átmeneti elengedésével, vagy a csökkentésével.

 Megtartottuk a harmadik online ingatlanpiaci konferenciánkat irodapiaci fókusszal, a korábbi beszámoló cikkből már kiderült, hogy a szakértők milyennek látják a home office-t, milyen változásokat várnak az irodaterekben, és hogy miként alakultak át a bérleti szerződések. Mindezek mellett egy kritikus pont, a bérlők fizetési kötelezettsége is előkerült a beszélgetés során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés