getty, iroda, recepció, beléptetés
Ingatlan

Jelentős tőkebefektetést kapott a hazai proptech vállalat

Portfolio
A dolgozói és vendég érkeztetést digitalizáló és az otthoni munkavégzést támogató TabLog a mai napon 450 millió forintos befektetést kapott a Solus II. Kockázati Tőkealaptól,  mely alap befektetési politikájának alapvető célja, hogy támogassa a Digitális Jólét Program stratégiai céljainak megvalósulását. A megoldás egy mobil eszközökön futó, felhő alapú megoldás, mely a már létező rendszerekhez könnyen illeszthető. A most befektetett tőke elsősorban a nemzetközi terjeszkedést finanszírozza.

A befektetési döntés egyik fő indoka az volt, hogy az irodaházi és céges beléptetés területén is növekvő igény van azokra digitális, valóban XXI. századi megoldásokra, melyek egyidejűleg felelnek meg a kor kényelmi, biztonsági és higiénés elvárásainak. A szigorodó adatkezelési szabályok (GDPR) szintén megkerülhetetlenné teszik az adatok ellenőrzött, digitális kezelését.  A TabLog mindezek mellett jelentős költségmegtakarítást biztosít nemcsak a nagyvállalati, hanem a KKV szektor számára is.

Ezen indokok mellett, a COVID-19 járvány okozta kényszerű leállást követően, a gazdaság újraindításával, a kisebb és nagyobb irodákba, gyárakba és egyéb más munkahelyekre visszatérő emberek alapvető elvárása lesz, hogy a lehető legkisebb egészségügyi kockázatot kelljen vállalniuk. Fontos látni, hogy ez kulcskérdés lesz a járvány után: egyetlen munkavállaló vagy ügyfél sem fog nyugodt szívvel olyan helyen dolgozni, ahol nem érzi magát biztonságban. 

Pintér Zoltán ügyvezető elmondása szerint,

a Tablog képes emberi érintés vagy fizikai kontaktus nélkül (teljesen vagy időszakosan kiváltva a recepcióst) elvégezni a beléptetést mind a vállalat dolgozói, mind az érkező vendégek számára. Az új funkciók között megtalálható lesz a testhőmérő, alkoholszonda vagy éppen az okmányszkenner is.

Hasznos újdonság az is, hogy a Tablog lehetővé teszi a home officeban dolgozó munkatársak beléptetését, valamint a céges belső kommunikációhoz biztosít egy gyors és könnyen kezelhető felületet az ügyfelek számára. A magyar tulajdonú cég a következő év során közel 20 új munkahelyeket teremt. Az alkalmazásról korábban az alábbi cikkeinkben írtunk:

Címlapkép forrása: Getty Images

kórház getty
munkanélküliség
koronavirus
Disney
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
getty, nyaraló, balaton, ház, tihany