Előfizetői tartalom

Tényleg szükség van UV lámpás fertőtlenítésre az összes irodában? Hogyan értelmezzük a hatósági ajánlásokat?

Portfolio
Az irodák működésével párhuzamosan az épületüzemeltetésben is egy új időszakot hozott az elmúlt két hónap. Mi változott pontosan? Hogyan vészelték át a cégek a mögöttünk álló időszakot? Milyen változások maradhatnak velünk? – tette fel a kérdéseket a Portfolio harmadik online konferenciájának FM-üzemeltetés workshopján Jászberényi István, a LEO alelnöke, a KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft ügyvezető igazgatója.

Március 16-tal hirtelen óriási lehetőségeket kaptunk arra, hogy az épületeinkben elvégezzünk olyan jellegű munkákat, ami a bérlőinket normál üzemmód mellett jelentősen zavarná. Saját szervizcsapatunk van, így sokkal inkább tudtunk embereket mozgatni ezekre a feladatokra, mert a normál bérlői igények kielégítése jelentősen lecsökkent. Ez azonban hátrányokkal is járt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés