Előfizetői tartalom

Ez most a főváros legélhetőbb kerülete - Te hova költöznél szívesen? Szavazz!

Portfolio
Időről időre rendszeres felmérések jelennek meg arról, hogy különböző szempontok szerint melyik a főváros legélhetőbb része. A listák után természetesen mindig viták alakulnak ki, ami természetes annak fényében, hogy mindenkinek eltérő az életvitele, mások a preferenciái. Ezúttal arra tettünk kísérletet, hogy az élhetőségi és a lakáspiaci szempontokat egybegyúrva bemutassuk, hogy szerintünk mitől élhető egy kerület és megkérdezzük az olvasókat, hogy ők melyik városrészeket kedvelik leginkább.

Egy város vagy kerület élhetőségét gyakran az infrastrukturális ellátottsággal azonosítják. Kétségtelen, hogy ez egy nagyon fontos és egyben jól mérhető szempont, azonban számos más tényező is befolyásolja azt, hogy egy adott helyen milyen az élet. Hiába van például a legtöbb étterem vagy szórakozóhely a belvárosban, hiába a legjobb az egészségügyi vagy oktatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés