Előfizetői tartalom

Térképen az országos lakásárak: a te környékeden mennyit ér egy négyzetméter?

Megjelent az OTP legfrissebb Lakóingatlan Értéktérkpe, ami járási szinten mutatja be a lakásárak alakulását. Az elemzés kiemeli a megyeszékhelyeket, valamint Budapestet, ahol kerületenként is megnézhetjük, hogy a tavalyi évben hol, mennyiért cseréltek gazdát átlagosan a lakások. Nézd meg te is, hogy a legfrissebb adatok szerint a környékeden mennyit ér egy négyzetméter!

Melyik a legdrágább országrész? Mint mindig, a tavalyi évben is Budapest lett a legdrágább, ahol átlagosan 628 ezer forintos négyzetméteráron keltek el a lakások, de ezzel majd később foglalkozunk részletesen, most nézzük, hogy állnak az árak vidéken! A tavalyi árváltozások során kialakult átlagár-ranglista vidéken sem tartalmaz nagy meglepetést: a megyék között továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés